Spa og Boblebadsbogen

Markedet for Spa –Boblebade og Portable Spa er eksploderet i Danmark.

I 2004 er salget af almindelige Spa oppe på omkring 10.000 Spa - Boblebade om året og de Portable Spa –Vinterspa er i hastig fremmarch

Da produktet stadigt er ”nyt” og da der nærmest er 1 mill. forskellige mærker og kvaliteter, er markedet og varerne efterhånden blevet totalt uoverskuelige for forbrugeren.

Indtil nu har det været svært nok med de Europæiske kvalitative og de Europæiske billige produkter, men nu kommer de ekstremt billige kinesiske / asiatiske produkter også på markedet.

En bil kender vi, og vi ved hvad vi skal kikke efter for at finde den rette kvalitet og de rette egenskaber.

Med Spa / Boblebade er det anderledes. Det er så nyt, at man som forbruger ikke har nogen referencerammer og derfor i realiteten ikke kan vælge
Begrebet kvalitet er udtryk for mange ting. Levetid, funktioner; udseende og æstetik m. v

Denne artikel vil ikke omhandle de mere æstetiske sider såsom lys, form og indbyggede spændende ting som vandfald m.v.
Alle disse ting, er med til at forøge det velvære og den glæde som man har af spabadet, og er derfor i høj grad, med til at afgøre om det er det rigtige køb.

Det har kunderne imidlertid lige så meget forstand på som professionelle, idet det her, handler mere om at afgøre om hvorvidt noget er smukt eller spændende end om noget rent praktisk

Denne artikel har derfor som sit formål, at give forbrugeren et kendskab til de grundlæggende, kvalitative, funktionelle ting i et spabad.

Råd nr. 1:

De bør sikre Dem, at der en skriftlig underskrevet godkendelse af spabadet fra enten DEMCO eller TÜV.

En TÜV godkendelse er langt mere omfattende end en DEMCO

Uden denne skriftlige godkendelse, har De ingen sikkerhed for, at spabadet er bygget under hensyntagen til alle sikkerheds og komfort forskrifter.