Om os

Poolraadgiveren.dk har først og fremmest Danmarks største og bredeste poolforum, hvor du kan få hjælp med alt hvad der vedrører swimmingpools og spa.

I tilgift finder du også her på siden en række artikler, som er vejledninger i stort set alt hvad du kan tænkes at få behov for at læse mere om.

 

Dernæst har vi naturligvis en webshop, hvor du kan købe alt til faget hørende.

 

Endelig har vi en masse artikler og vejledninger, skrevet af Poolrådgiveren himself (Bjarne), som giver dig tips om stort set alt inden for poolproblemer.

 

Butikken:

Poolrådgiveren eksisterer også i den "virkelige verden, i vores butik på Ellevej 5 i Frederiksværk.

 

Den er opbygget som et oplevelsescenter hvor børnene fodrer og leger med vores karper og papegøjer, ser tegnefilm eller bader i vores pools imens du går rundt i vores temaopdelte 2800 m2 indendørs og udendørs udstilling, hvor du kan se og føle på alt - både det gamle og det nye - indenfor poolverdenen.

 

 

 

 

 

 

 

Har du "kun" behov for hjælp og rådgivning om enten dine poolproblemer eller nye poolønsker, så er du lige velkommen. Vi er "poolnørder", og nyder at løse et problem - bare for problemet og løsningens skyld - i lige så høj grad som vi selvfølgelig "nyder" at sælge.

 

Og så er vi Europas eneste fysiske butik og web shop med Øjeblikkelig prisgaranti

 

Vel mødt.