Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

Regler for Poolforum

Poolrådgiverens gratis debatforum ønskes bibeholdt som et forum, der formidler hjælp, støtte, inspiration og ideer til og mellem nye som gamle brugere

Følgende regler og begrænsninger gælder derfor i forummet

  1. Vær præcis i dine spørgsmål.  Har du flere spørgsmål, opret da venligst flere indlæg i forum, fremfor at opremse spørgsmålene i ét indlæg.
  2. Vedlæg meget gerne billeder, der illustrerer dine spørgsmål.  Har du et "generelt" billede af din pool, så læg det i din profil under "min pool". Så behøver du ikke oploade det hver gang du stiller et nyt spørgsmål.
  3. Da forums ofte bliver brugt til skjult reklame af firmaer, der ønsker deres navn exponeret, vil firmahenvisninger blive slettet af forummets administratorer.
  4. Andre forums "drukner" i klager over firmaer og dermed fjernes fokus fra forummets egentlige formål. Ris og Ros om og til firmaer vil derfor blive slettet af forummets moderatorer.
  5. I forummet bliver diverse "opfindelser" offentliggjort. Såfremt disse opfindelser ønskes brugt kommersielt, kan dette først ske efter tilladelse fra opfinderen.
  6. Offentlig brug af oploadede billeder kan først ske efter tilladelse fra Poolraadgiveren
  7. Rådgivninger der sker i forummet, er givet ud fra bedste evne og viden og med bagrund i personlig, generel og emperisk viden hos brugerne og poolraadgiveren.
  8. Rådgivningen er ikke en specifik og hverken brugere eller poolraadgiveren kan drages til ansvar for evt. følger af denne rådgivning. Rådgivningen fjerner altså ikke, den enkelte brugers egen forpligtigelse til, at bedømme og vurdere, samt til selv at stå til ansvar for de handlinger brugeren selv træffer på bagrund af debatforummets råd og vejledninger

Undlad venligst, at skrive til sidens administratorer/moderatorer om hjælp til ting der rettelig hører hjemme i forum.

Se også "Hjælp" for Forum. (Fanebladet øverst til højre)

Læs mere...
Tid til at oprette siden: 0.117 sekunder