Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1
  • 2

EMNE: Har skiftet pumpe og nu får jeg sand i pool'e,

Har skiftet pumpe og nu får jeg sand i pool'e, 23 Jan 2016 19:21 #6156

  • Bjarne
  • Bjarne's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Poolrådgiveren himself!
  • Indlæg: 1807
  • Modtagne Tak: 152
Nej - det tyder mere på at at du enten IKKE har lavet en grundig returskyldning efter du har fyldt sand på igen, eller at du IKKE bruger RINSE efter hver gang du returskyller
Mit råd er, at du først prøver at returskylle godt og grundigt således at alt overflødigt sand kommer ud - og at du derefter husker at bruge RINSE hver gang du har returskylklet
Bjarne Frøslev
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Har skiftet pumpe og nu får jeg sand i pool'e, 23 Jan 2016 20:25 #6157

  • EG84
  • EG84's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Forumbruger
  • Indlæg: 6
:blink: OK - plejer at returskylle og RINSE et par minutter - men giver det lige et forsøg mere inden jeg dømmer filteret ude ;) - Giver lige en melding med resultatet ...
Erik G
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Har skiftet pumpe og nu får jeg sand i pool'e, 24 Mar 2016 13:25 #6214

  • Keller
  • Keller's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Senior Forumbruger
  • Indlæg: 11
Hvor bliver meldingen af, så vi andre kan drage lidt erfaring B)
Keller
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Har skiftet pumpe og nu får jeg sand i pool'e, 20 Apr 2016 20:12 #6307

  • EG84
  • EG84's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Forumbruger
  • Indlæg: 6
;) Beklager den lange svartid - stadigvæk sand på bunden, så jeg besluttet mig for et nyt filter :) og herefter en frekvensomformer....
Erik G
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
  • Side:
  • 1
  • 2
Tid til at oprette siden: 0.351 sekunder