Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: sandfilter lægger vand

sandfilter lægger vand 14 Sep 2017 16:32 #7765

  • rjohansen
  • rjohansen's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Ny i forum
  • Indlæg: 3
Når jeg tænder for min pumpe for at rense poolen lægger sandfilteret vand ud i afløbsrøret således at poolen mister vand er der nogen der har et bud på det
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

sandfilter lægger vand 14 Sep 2017 21:13 #7766

  • Bino
  • Bino's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Platin Forumbruger
  • Indlæg: 313
  • Modtagne Tak: 38
Med rense mener du så alm dagligdags brug af sandfiltret.

Defekt pakning i 6 vejs ventilen. Har du flyttet stilling uden af slukke pumpen, er du omhyggelig med at lave rinse når du har lavet backwash, så der ikke kan sidde sand og ridse pakningen.
Hellere minipool
end...
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

sandfilter lægger vand 15 Sep 2017 18:08 #7769

  • leif
  • leif's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Platin Forumbruger
  • Indlæg: 68
  • Modtagne Tak: 4
Det kan også være at der bare er kommet lidt skidt i klemme i ventilen så i første omgang kan du prøve at rense ventillen (stil den i stlling rinse).
Har selv været ude for fænomenet nogle år tilbage - og har ikke set det siden.
/Leif
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

sandfilter lægger vand 18 Sep 2017 14:38 #7771

  • rjohansen
  • rjohansen's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Ny i forum
  • Indlæg: 3
Tak for hjælpen det var en defekt pakning er nu udskiftet og alt fungere perfekt :cheer: :cheer:
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.214 sekunder